RSS Feed

Waarom cadeautjes online kopen

juni 3, 2013 by admin

De aanleiding dat deze site het levenslicht zag was de geboorte van de hond van een goede vriend van mij. Toen ik op zoek ging naar een leuk cadeautje kwam ik al snel  tot de constatatie dat het niet altijd even makkelijk is een origineel cadeautje te vinden. We hebben vaak heel weinig tijd en we worden ook steeds kritischer naar wat je kan kopen in winkels. Is de prijs wel correct ten opzichte van andere winkels?

Toen ik na een dag vruchteloos shoppen thuiskwam besloot ik eens inspiratie op te snuiven op het internet. Al snel vond ik heel wat vergelijkingswebsites, online shops en zelfs heuse winkelketens die ook online hun producten verkopen. Ik ontdekte al snel dat ik heel wat geld kon besparen door online te vergelijken en bovendien vond ik ook heel wat producten terug die je in de winkels niet snel meer tegenkomt.

Geprikkeld door al deze prachtige cadeauideetjes besloot ik een overzichtswebsite te maken waar ik op regelmatige basis originele cadeautjes ga posten. Een beetje zoals de bekende website www.cadeauideetjes.be. De bedoeling is wel dat we hier iets origineler gaan zijn en ook de nadruk gaan leggen op allerlei dieren zoals honden en katten. Heb je zelf nog een tof cadeau idee gespot, dan kan je me dat altijd laten weten via de contactpagina. Ik voeg je tips met heel veel plezier toe!

Ohja, je vraagt je waarschijnlijk af welk cadeau ik nu heb gekocht voor die hond :)…. Wel het was een grote drinkbak van Alessi met een groot handvat in de vorm van een been. Keischattig en bovendien erg praktisch!


Geen reacties »

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>