RSS Feed

Een origineel kerstcadeau vinden

september 1, 2016 by admin

Kerstmis is nog veraf maar m’n kinderen laten af en toe toch eens een hint vallen. Hooverboards en tablets geef ik ze niet cadeau, ik bedenk liever iets origineel. Momenteel speur ik het web af naar leuke geschenkjes en ik ben er ondertussen al een aantal tegengekomen. M’n vrouw kan me nu niet langer beschuldigen van gemakzucht.

Kleurrijke spaarpot voor de dochter

Mijn dochter is fan van alles met kleurtjes, of het nu gaat over haar kleedjes, haar schooltas of haar brooddoos. Het merk Pomme Pidou heeft een hele lijn vol veelkleurige spaarpotjes. Ze hebben verschillende dieren met allemaal verschillende motieven. Voor Kerst kan je in de spaarpot ook nog een centje steken.

148-00034F

Opblaasbare sofa voor de zoon

Spaarpotten zijn niet aan mijn zoon besteed, daar is hij te stoer voor. Hij is ondertussen al oud genoeg om samen met z’n vrienden naar festivals te gaan of kleine reisjes te doen. Onlangs kwam ik een ingenieus systeem tegen. Het gaat om een opblaasbare sofa die in een minirugzak past en overal mee naartoe kan.

Lamzac_black_with_model-2

Voor moeder de vrouw heb ik nog niet onmiddellijk een kerstcadeau op oog. Ze zei al dat “het dit jaar niet nodig is”. Maar je kent dat wel, dat meent ze helemaal niet. Ik vermoed dat ik nog even zal moeten rondsurfen online. Ik hou jullie alvast op de hoogte van mogelijk leuke cadeautjes voor vrouwen!


Geen reacties »

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>